Russiske fengselstatoveringer – en dokumentar om russiske fengsler.

28.01.2011 (9:10 am)Postet av: – kategori: Dokumentar,Informasjon,Video  

Dette har ikke noe med hverken mote, studio eller fotografi å gjøre, men er en dokumentar om russiske fengsler med relativt stort innslag av fengselstatoveringer. Et “nyere kultfenomen” i våre øyne, og estetikken kan sees i mange av dagens tatoveringer.

Hva unnskylder/forsvarer vi dette blogginnlegget med? Tja. Kate Moss har da noen tatoveringer, mannlige modeller som Cole Mohr har et par, Chanel laget i sin tid (hvilket ikke er så alt for lenge siden) smykketatoveringer, og så videre, og så videre. Hvem sier at vi i det hele tatt trenger en unnskyldning for å blogge denne fantastiske dokumentaren?

Det er mange interessante skikkelser med i dokumentaren. En steppende morder, fengselsvakter som danser, men viktigst av alt; mennesker som har havnet på kant med loven og lever etter tyvenes lover. I denne kulturen er det normalt å tatovere seg, og hver tatovering symboliserer en handling, status, fartstid i fengselet eller holdninger. I tillegg til dette får vi et innblikk i hverdagen i russiske fengsler, som etter forholdene å dømme ikke er skapt for svake sjeler.

Dokumentaren varer i litt over en time, men for søvnløse, natteravner eller folk med generelt dårlig døgnrytme er den en fantastisk fin måte å slå ihjel tiden på.

Enjoy!

YouTube Preview Image

En Kommentar til “Russiske fengselstatoveringer – en dokumentar om russiske fengsler.”


  1. Tweets that mention White Light Studios Diary » Russiske fengselstatoveringer – en dokumentar om russiske fengsler. -- Topsy.com Sier:

    […] This post was mentioned on Twitter by White Light Studios , White Light Studios . White Light Studios said: Kjære venner, både Joachim og bloggen er tilbake! "Russiske fengselstatoveringer – en dokumentar om russiske fengsler." http://bit.ly/e5DXtP […]