Red Bull Music Academy – Oslo

23.02.2011 (3:46 pm)Postet av: – kategori: Informasjon,Musikk  

Effort Records, som vi er så heldige å ha rett nede i gangen her inviterer i morgen til noe spennende og litt anderledes som skal skje i studioet. Jeg sakser fra presseskrivet Niels Theissen har sendt meg gjennom intranettet.

Hvert år bringer Red Bull Music Academy et heldig knippe produsenter, vokalister, DJs og musikkelskere fra hele verden sammen til en to uker lang session med workshops i et av verdens musikkhovedsteder.


RBMA sørger for foredrag fra legender og pionerer innen nåtidens musikk, før dagene avsluttes med en “late-night recording session” i 10 musikkstudioer. Her knyttes bredde og dybde fra ulike sjangere og nasjonaliteter sammen med inspirasjon, og slik fungerer Red Bull Music Academy som en plattform for utvikling av vår musikkfremtid.


Videre gir dette deltagerne en mulighet til å spille på noen av vertsbyens ikoniske klubber og utesteder. Og i år ser vi etter en representant fra Norge, som vi kan ha æren av å sende til Tokyo!


Foredragsholdere:

  • Derrick May (Detroit/US)
  • Gerd Janson (Running Back Records/Robert Johnson/RBMA/DE)
  • Diskjokke (SmalltownSupersound)
  • Joakim Haugland (SmalltownSupersound)


Ovennevnte starter dagen med foredrag, der du også har muligheten til å spørre pionerene om nettopp det DU lurer på! Etterfulgt er det klart for workshop i studio (for et begrenset antall deltakere) – der du selv velger hvordan du vil forberede deg. Føl deg fri til å ta med egen laptop, instrumenter, mixtapes osv, for å få tips, hjelp og faktisk produsere sammen med gutta.


Vi kommer til å servere enkel mat og forfriskninger, slik at ingen går på tom mage.


Først foredrag og musikk-geeking med levende legender altså, så inn til Effort for å plugge opp turntables og laptops for å bli nye legender.


Hvor: Whitelight Studios – Borggata 7, Oslo
Når: Torsdag 24/2 – Kl.12:00
Hele dagen er gratis!
Meld deg på her