Musikkvideoer – en real oppsving? Pt. 2

22.02.2011 (11:00 am)Postet av: – kategori: Informasjon,Musikk,Video  

Mye kan sies om Kanye West, hans oppførsel, personlighet og musikk. Det vi ikke skal ta fra ham, er at han har en hel mengde med visuelt pene videoer som er gjennomførte fra begynnelse til slutt. Tematikk, styling, farger, og idé er alt med på å skape en helhet i videoene, nesten en egen verden. Det kan være alt fra en enkel “billigvideo” med hans ansikt smurt utover skjermen til noe som nesten må kalles en kortfilm – Runaway, en video han selv har regissert.

Vi støtter artister som tar sitt medie alvorlig, noe vi mener å ha grunnlag for å påstå at Kanye West gjør. Se et par utvalgte videoer under, så får dere selv avgjøre om dere er enige eller ei.

Love Lockdown

YouTube Preview Image

All Of The Lights – Kanye sin nye musikkvideo som mange mener er skremmende lik Gaspar Noés nyeste film Enter The Void. (Siste forestilling er på Cinemateket i morgen, 23. februar, og koster 50,- for medlemmer, 80,- for ikke-medlemmer. Klikk her for mer informasjon om dette).

YouTube Preview Image

Flashing Lights

YouTube Preview Image

Runaway

Can´t Tell Me Nothing

YouTube Preview Image

I relaterte nyheter, relaterte på grunn av opptreden i Kanye West sin nyeste musikkvideo og singel, har Rihanna nå blitt saksøkt av David LaChapelle for åndsverkstyveri. Dette fordi han mener at hennes fire siste musikkvideoer har vært forferdelig like hans bilder. En liten twittermelding fra fotografen sier som følger:

[imagebrowser id=41]

For å vise likheten mellom Rihanna sin siste musikkvideo og LaChapelle sine bilder, har vi lånt dette bildet fra 730.

[imagebrowser id=42]